image

Sedinta foto de proba

Inainte si dupa

De-a lungul anilor, am intalnit numerosi clienti, cei mai multi dintre ei neavand, insa, o pregatire serioasa in domeniul modeling-ului. Cu toate acestea, pentru a obtine fotografii reusite, este necesar un minimum de regie, atat in ceea ce priveste pozitiile adoptate (asa-numitul "posing") cat si conduita reciproca a mirilor, de-a lungul zilei.


image

Sedinta foto de proba este o intalnire pe care o oferim gratuit clientilor, cu cateva saptamani inaintea nuntii. Cu aceasta ocazie, fotograful identifica potentialele probleme si unghiurile cele mai potrivite de fotografiere, iar mirii se familiarizeaza cu modul de lucru al acestuia. In plus, acestia din urma au ocazia sa invete cateva reguli simple privind comportamentul in fata camerelor foto/video, astfel incat, in ziua evenimentului, sa fie reduse la minim interventiile fotografului/cameramanului cu indicatii de regie.


image

Desi nu este obligatoriu, se recomanda sincronizarea acestei sedinte foto cu proba de machiaj/coafura, pe care orice mireasa ar trebui sa o faca inaintea nuntii.


image