image

Dansul mirilor

Ziua nuntii

Unul dintre cele mai importante evenimente in desfasurarea unei nunti este valsul mirilor, acesta fiind momentul in care tinerii casatoriti deschid, oficial, petrecerea, facand primii pasi pe ringul de dans. Dansul mirilor, asa cum mai este cunoscut valsul vienez, este un dans extrem de simplu, care poate avea doar cativa pasi sau coregrafii complexe.


image

Usor de invatat dar spectaculos, valsul vienez are doar cateva reguli pe care, din pacate, putini le cunosc. Din acest motiv, pentru a obtine rezultatele scontate chiar si cu o coregrafie simpla, consideram ca ar fi indicat sa urmati cateva ore cu un instructor de dans specializat si sa repetati (chiar si singuri) cat mai des posibil.


image

In ceea ce priveste ziua evenimentului, momentul dansului poate fi si mai spectaculos daca folositi o masina de fum (sau cu balonase de sapun), ori artificii. Si mai indicat ar fi "fumul" produs din gheata carbonica, acesta plutind la nivelul solului, fara a se imprastia in aer. Avantajul acestuia din urma este ca mascheaza cu usurinta orice greseala de coregrafie care poate aparea in timpul dansului.


image